gastronomi

Jepini restorantit tuaj një shije unike dhe servirni aperitivë ose pjata speciale në tasat dhe pjatat tona me gjethe palme.

Produktet tona të disponueshme nuk kanë për qëllim të zëvendësojnë enët tuaja ekzistuese, por përdoren në mënyrë eksplicite për raste të veçanta ose pjata sezonale. Ju mund t’i përdorni produktet natyrale të gjetheve të palmës në një mënyrë të synuar, dhe vendndodhja juaj është gjithashtu e qëndrueshme, inovative dhe moderne.

Dyqani ynë është krijuar për klientët B2C. Ju lutemi na tregoni se për cilat produkte jeni të interesuar duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë.
Ne gjithashtu do të jemi të lumtur t’ju dërgojmë mostra falas.

Ne jemi të lumtur t’ju paraqesim gamën tonë aktuale këtu: