kampingu

Me një pushim kampingu, ju po zgjidhni një pushim në natyrë. Përveç kësaj, ju bëni pa standardet e zakonshme dhe gjithashtu dëshironi ta bëni kateringun të thjeshtë dhe praktik.

Natyra na ofron shumë bukuri shumëplanëshe për të cilat duhet të kujdesemi. Produktet e gjetheve të palmës janë 100% natyrale dhe të kompostueshme. Ato janë të lehta dhe të lehta për t’u transportuar, por janë më të qëndrueshme dhe të pathyeshme në krahasim me pllakat plastike.

Ndihmoni në mbrojtjen e mjedisit tonë në mënyrë që të vazhdojmë të shijojmë natyrën siç e njohim sot.

Këtu do të gjeni një artikull emocionues që tregon më shumë për kampingun e qëndrueshëm: Me një tendë ose kamping

Me pjatat tona të ndryshme të disponueshme dhe tasat e disponueshme, ju jeni gjithmonë në rrugë në një mënyrë të qëndrueshme dhe shembullore. Këto nuk duhet të mungojnë gjatë kampingut, sepse në këtë mënyrë natyra jonë kursehet nga shumë mbetje të dëmshme.

Nëse nuk keni nevojë për të gjitha pjatat tuaja gjatë pushimeve, thjesht mund t’i merrni përsëri në shtëpi. Enët nuk janë as të rënda dhe as nuk zënë shumë hapësirë në bagazhin tuaj. Nuk duhet të shqetësoheni shumë as për thyerjen e enëve, sepse qëndrueshmëria dhe ndjesia e produkteve të gjetheve të palmës është e mahnitshme. Në varësi të karvanit, aty mund të zërë vendin edhe enët, kjo enë e disponueshme nuk ka datë skadence.