Ngjarje dhe katering

Rastet ku ushqimi prezantohet bukur në enët me gjethe palme janë padyshim në buzët e të gjithëve. Produktet e gjetheve të palmës i paraqesin pjatat jashtëzakonisht mirë dhe ofrojnë një larmi të madhe tërheqëse në zonën e ushqimit.

Për organizatorin ka vetëm një përpjekje të vogël logjistike me prokurimin si dhe me trajtimin. Për shkak se produktet tona janë bërë nga gjethet e pastra të palmës, ato janë natyralisht të kompostueshme dhe në këtë mënyrë janë në përputhje me udhëzimet gjithnjë e më strikte të autoriteteve. Duke përdorur produkte të bëra nga gjethet e palmës, ju gjithashtu po u tregoni vizitorëve se jeni një organizator i qëndrueshëm i ngjarjeve.

Ne ofrojmë gjithashtu një “paketë të pakujdesshme” për ju. Për shkak të përvojës sonë shumëvjeçare të ngjarjeve, ne mund t’ju këshillojmë dhe mbështesim në fushën e mbetjeve në zonat e vizitorëve dhe në zonat e pasme.

Enët e tavolinës njëpërdorimshme janë më praktike dhe efikase sesa enët e tavolinës të ripërdorshme, të cilat lëshohen vetëm kundrejt një depozite në shumicën e ngjarjeve. Kurseni veten nga larja e kushtueshme dhe trajtimi i depos.

Dyqani ynë është krijuar për klientët B2C. Nëse jeni organizator ose furnizues ushqimi, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm. Përshkruani kërkesën tuaj dhe ne do të jemi të lumtur të krijojmë një ofertë individuale për ju.

Ne gjithashtu do të jemi të lumtur t’ju prezantojmë produktet tona personalisht ose t’ju dërgojmë mostra falas.

Ne do të jemi të lumtur t’ju prezantojmë gamën tonë aktuale. Në fushën e takëmeve dhe serve, së shpejti do të vijë një gamë e gjerë dhe praktike eventesh dhe katererësh: