Sezoni i Barbecue është hapur

Kohët e përdorimit të materialit plastik pa hezitim kanë kaluar. Shoqëria po ndërgjegjësohet gjithnjë e më shumë për përgjegjësinë e saj ndaj mjedisit në këtë drejtim. Kjo fillon me përdorimin e enëve plastike të disponueshme. Produktet tona të gjetheve të palmës janë ideale për t’u larguar nga përdorimi i tepërt i plastikës. Për shkak të formimit natyral të gjethes së shtypur të palmës, produktet tona janë të ngjashme në formë, por jo në pamje. Natyra është jashtëzakonisht krijuese dhe për këtë arsye e bën çdo produkt unik.

Më në fund është këtu, edhe nëse ka kaluar shumë kohë – vera! Dhe cila është mënyra më e mirë për të telefonuar në verë? Sigurisht, me një Barbecue! Një mbrëmje Barbecue me familjen ose miqtë tani është e qëndrueshme. Ne në Grupin HMT e bëjmë të mundur! Një fileto salmoni ose një biftek viçi […]

Më në fund është këtu, edhe nëse ka kaluar shumë kohë – vera! Dhe cila është mënyra më e mirë për të telefonuar në verë? Sigurisht, me një Barbecue! Një mbrëmje Barbecue me familjen ose miqtë tani është e qëndrueshme. Ne në Grupin HMT e bëjmë të mundur! Një fileto salmoni ose një biftek viçi duket edhe më mirë në tasat dhe pjatat tona të bëra me gjethe palme. Djathi i pjekur në skarë, për shembull me një marinadë djegës, sigurisht që mund të hahet edhe në enët tona të qëndrueshme të disponueshme. Çdo gjë është e mundur. Sidomos në fund të mbrëmjes së Barbecue: produktet tona të gjetheve të palmës mund të digjen në zjarrin që gufon pa ndonjë shqetësim të mëtejshëm.

Djegia e enëve plastike të disponueshme lëshon toksina në ajër. Ky proces është i dëmshëm për njerëzit, kafshët dhe mjedisin tonë të mrekullueshëm. Për shembull, nëse digjni një shishe PET në zjarr, mund të shihni një re tymi të zi dhe të qelbur. Nëpërmjet këtij lloji të asgjësimit, ne lëshojmë dioksid karboni në ajër. Dioksidi i karbonit njihet si gaz serrë për disa dekada.

Këta janë bashkërisht përgjegjës për ngrohjen globale. Për shkak të ngrohjes globale, natyra jonë po vuan dhe habitati natyror për shumë qenie të gjalla po zhduket. Për shembull, akullnajat po shkrihen ose kufiri jugor po lëviz gjithnjë e më shumë në veri. Kufiri verior mbetet dhe kështu habitati për shumë kafshë po bëhet gjithnjë e më i vogël. Ky stres klimatik për kafshët mund të çojë në zhdukjen e tyre. Ne njerëzit gjithashtu thithim toksina përmes ajrit. Të ashtuquajturat aromatike prodhohen kur digjet plastika. Ky është një grup kimik që është jashtëzakonisht i dëmshëm për shëndetin dhe mund të ketë pasoja kancerogjene.

Për fat të mirë, për t’i dhënë fund këtij procesi djallëzor të vetëshkatërrimit, ne mund t’i drejtohemi produkteve të qëndrueshme. Ne në Grupin HMT ofrojmë produktet tona praktike të gjetheve të palmës për këtë qëllim. Qofshin patate të skuqura me aperitiv, “Hörndlisalat” me gjoks pule apo “Schoggimousse” për ëmbëlsirë – gjithçka është e mundur. Megjithatë, asnjë produkt me gjethe palme nuk duket i njëjtë.
Natyra i jep formë çdo produkti, qoftë tas apo pjatë, si një herë. Ju do të gjeni produktin tuaj të përshtatshëm, unik dhe të qëndrueshëm në dyqanin tonë online .


Nëse po planifikoni një mbrëmje Barbekju me enët tona të tavolinës njëpërdorimshme të biodegradueshme, ju po jepni një kontribut për qëndrueshmërinë. Në një festë më të madhe Barbecue, vështirë se dikush ka pjata të mjaftueshme për të gjithë të ftuarit. Me enët tona të qëndrueshme me gjethe palme, ky dhe problemi i dëmshëm për mjedisin zgjidhen. Produktet e gjetheve të palmës duken bukur dhe përshtaten në çdo tavolinë kopshti. Pas skarës mund të hedhim tasat dhe pjatat në zjarr. Ato digjen shumë mirë dhe nuk lëshohen toksina në mjedisin tonë. Këtu kemi edhe avantazhin që i bien enët. Kështu që ne mund të pimë rehat një gotë verë me të ftuarit tanë. Me produktet nga HMT ju kurseni kohë, mbroni mjedisin tonë dhe shkëlqeni si një host inovativ dhe i qëndrueshëm.

Nëse ende po pyesni veten: Si mund të jenë të qëndrueshme enët e tavolinës njëpërdorimshme? Ja përgjigja për këtë: Gjethet e palmës që së shpejti mund të gjenden në të gjitha shtëpitë tona janë mbetje natyrore nga pylli. Gjethet janë marrë nga palma e arrës së betelit, e njohur edhe si palma areca.
Plantacionet nuk janë të nevojshme për prodhimin e produkteve tona të gjetheve të palmës dhe na duhen vetëm gjethet e palmës që tashmë kanë rënë në tokë. Kjo mbron veçanërisht mjedisin. Kjo enë tavoline e qëndrueshme e disponueshme është gjithashtu më e shëndetshme për ne njerëzit.

Video në lidhje me prodhimin e produkteve tona të gjetheve të palmës në Indi

Kupat dhe pjatat nuk trajtohen me kimikate dhe për këtë arsye nuk kanë aditivë. Kushdo që fillon të jetojë me produktet tona të gjetheve të palmës do të vërejë gjithashtu se ato janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Megjithatë, produktet tona mund të asgjësohen shpejt dhe ekologjikisht. Qoftë nëse digjen në Barbecue ose përfundojnë në plehra. Këto kritere janë shumë thelbësore për HMT për të siguruar që një produkt të konsiderohet i qëndrueshëm.

Jo më enë tavoline të dëmshme për mjedisin! Vizitoni dyqanin tonë – natyra do t’ju falënderojë!