shtëpitë e të moshuarve

“Gëzimi i jetës duhet të jetë prioritet edhe në pleqëri”

Produktet tona të gjetheve të palmës janë ideale për festime në shtëpinë tuaj. Përveç pamjes së pazakontë dhe natyrale, produktet e bëra nga gjethet e palmës kanë avantazhin e shmangies së fatkeqësive të vogla si pjata e thyer. Pjatat dhe kupat tona janë të lehta në peshë, por mjaft të forta për të mos u këputur kur ushqimi është në pjatë.

Një aspekt më pak i këndshëm është rreziku i viruseve ndaj të cilave janë të ekspozuara të gjitha shtëpitë e të moshuarve. Problemet e njohura si norovirusi, por edhe sëmundjet e përgjithshme që rezultojnë në izolim, janë të vështira për t’u çrrënjosur dhe përhapja e virusit mund të ketë pasoja fatale. Produktet e gjetheve të palmës janë ideale për parandalimin e ndotjes nga enët. Pas një përdorimi të vetëm, enët e përdorura mund të hidhen me ndërgjegje të pastër, pasi produktet janë të kompostueshme dhe 100% natyrale.

Dyqani ynë online ka për qëllim klientët B2C. Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje biologjike të disponueshme për shtëpinë ose spitalin tuaj, ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të na kontaktuar.

Ju gjithashtu mund të kërkoni mostra falas nga ne. Marlis Theilkäs ynë, i cili ka dekada përvojë në industrinë e kujdesit, do të kujdeset për nevojat tuaja individuale brenda një kohe shumë të shkurtër.

Këtu do të gjeni gamën tonë aktuale: