Tregtia me pakicë

Tendenca e konsumatorëve vazhdon të shkojë në drejtim të shmangies së ndërgjegjësimit ndaj plastikës dhe mjedisit.

Qëndrueshmëria është një aspekt i rëndësishëm për çdo kompani dhe duhet të komunikohet me botën e jashtme. Pra, pse të mos hidheni në lëvizje dhe të rritni shitjet tuaja me produkte të qëndrueshme? Pjatat dhe tasat tona janë vizualisht mahnitëse, prodhohen në një mënyrë miqësore me mjedisin dhe plotësojnë gamën tuaj ekzistuese me një prekje ekologjike.

Dyqani ynë është krijuar për klientët B2C. Ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm. Përshkruani kërkesën tuaj dhe ne do të jemi të lumtur të krijojmë një ofertë individuale për ju.

Ne gjithashtu do të jemi të lumtur t’ju prezantojmë produktet tona personalisht ose t’ju dërgojmë mostra falas.

Këtu do të gjeni gamën tonë aktuale: