blog

informacione të dobishme

Në këtë faqe do të gjeni vazhdimisht postime të reja mbi temat e qëndrueshmërisë , jetesës më të qëndrueshme, reduktimit të konsumit të plastikës dhe enëve të tavolinës njëpërdorimshme të biodegradueshme të bëra nga gjethet e palmës . Zhytuni në tema të ndryshme që janë tepër të rëndësishme për ne njerëzit dhe natyrën.

Duhet të gjithë ndihma jonë për të bërë një ndryshim të qëndrueshëm. Në dyqanin tonë online do të gjeni produkte të shumta që janë vërtetuar se prodhohen në mënyrë të qëndrueshme dhe mund të asgjësohen në mënyrë biologjike.

Pikniqe të qëndrueshme – jo vetëm në natyrë, por me natyrën

Pikniqe të qëndrueshme – jo vetëm në natyrë, por me natyrën

Me shumë diell dhe mot të ngrohtë, vera sjell një humor të mirë për të rinj dhe të moshuar. Shëtitjet nën një qiell romantik me yje, sportet në pyllin e harlisur dhe noti në liqenin e freskët përcaktojnë verën. Ajo që nuk duhet të mungojë në këtë periudhë të vitit është një piknik i gjerë me miqtë, familjen apo të dashurën. 95 për qind e zviceranëve: Brenda

read more