bota e temave
festë BBQ

festë BBQ

Një Barbecue komode me miqtë ose familjen, një birrë e ftohtë ose një limonadë e shijshme dhe mot i ngrohtë e me diell, nuk...

read more
Tregtia me pakicë

Tregtia me pakicë

Tendenca e konsumatorëve vazhdon të shkojë në drejtim të shmangies së ndërgjegjësimit ndaj plastikës dhe mjedisit....

read more
Ngjarje dhe katering

Ngjarje dhe katering

Rastet ku ushqimi prezantohet bukur në enët me gjethe palme janë padyshim në buzët e të gjithëve. Produktet e gjetheve të...

read more
gastronomi

gastronomi

Jepini restorantit tuaj një shije unike dhe servirni aperitivë ose pjata speciale në tasat dhe pjatat tona me gjethe palme....

read more
kampingu

kampingu

Me një pushim kampingu, ju po zgjidhni një pushim në natyrë. Përveç kësaj, ju bëni pa standardet e zakonshme dhe gjithashtu...

read more