dërgesë

Do të paguhen kostot e mëposhtme të dorëzimit:

Me një sasi porosie deri në Fr. 99.- shpenzimet e postës së Fr. 7,90 tarifuar.

Dorëzimi nga e Premte. 99.- është falas.

Për porositë nën 30 CHF, do të tarifohet një sasi e vogël shtesë prej 7,20 CHF.

Nëse artikujt mblidhen nga partneri ynë logjistik TRANSfair, nuk ka kosto transporti.

Adresë:
Fondacioni TRANSfair
në Schorn 23
3645 Gwatts

orët e hapjes

E hënë – e enjte:
07:30 – 17:00

E premte:
07:30 – 16:00

Telefoni: 033 334 04 44

kohët e dorëzimit

Dërgesat standarde bëhen brenda 1-2 ditëve pune.

Dërgesat nuk kanë një numër përcjellës dhe për këtë arsye nuk mund të gjurmohen.

 

partneri i transportit

Produktet tona janë porositur nga Fondacioni Transfair dhe dërgohen me postë . Porositë më të mëdha dërgohen nga partneri ynë i logjistikës Gafner AG .

Kthimi i mallrave/e drejta e tërheqjes

Nëse zbulohen defekte në mallra pas marrjes, ne do t’i kthejmë ato në përputhje me termat dhe kushtet tona. Nëse mallrat nuk i janë shkaktuar dëm gjatë transportit, nuk ka të drejtë tërheqjeje.

Nëse artikujt nuk janë më në paketimin origjinal, ato nuk mund të kthehen për arsye higjienike.

Në të dyja rastet, ju lutemi na kontaktoni në 033 534 97 31 ose me email [email protected] .