Dyqan

Mirë se vini në dyqanin tonë online

 

Ju gjithashtu mund të mbështesni promovimin e produkteve të gjetheve të palmës. Produkti i marrë nga natyra është 100% natyral dhe i prodhuar në kushte të drejta.
Produktet janë të gjithanshme dhe të kompostueshme.

Me një porosi mbi CHF 99.- nuk ka më kosto postare . Për porosi mbi 500 CHF.-, ju kërkojmë të na kontaktoni në mënyrë që të mund të krijojmë një ofertë individuale për ju.

Porositë standarde dorëzohen brenda 1-2 ditëve të punës . Porositë mbi 500 CHF kërkojnë një ofertë individuale. Ju lutemi na kontaktoni për këtë.

Argëtohuni në blerje dhe faleminderit për veprimet tuaja miqësore me mjedisin.

Suche..
Generic filters

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Kërkoni porosi me shumicë

A po kërkoni zgjidhjen e duhur njëkahëshe për një event më të madh, si klient korporativ në zonën B2B ose B2C apo keni pyetje të tjera në lidhje me një sasi më të madhe, atëherë ju kërkojmë të plotësoni formularin e mëposhtëm të kontaktit.

Ne do të jemi të lumtur t’i përgjigjemi kërkesës tuaj brenda 24 orëve.

Wir wünschen Ihnen viel Freude an unserem Sortiment.

 

Sie befinden sich aktuell auf der Privatkundenansicht unseres Onlineshops. Um als Privatkunde bestellen zu können, bedarf es keiner Registrierung.

 

Unsere äusserst interessanten Konditionen für Geschäftskunden werden Ihnen angezeigt, sobald Sie sich als Geschäftskunde registriert und angemeldet haben. Klicken Sie einfach auf "Anmelden / Registrieren". Sobald Sie sich angemeldet haben, werden Ihnen automatisch die Geschäftskundenkonditionen dargestellt werden.