Kontaktoni

Na kontaktoni

telefonit

adresë

Schulstrasse 27, 3604 Thun

}

Arritshmëria

Hënë – e Premte
09:00 – 12:00
13:30 – 17:00

Ju lutemi shkruani të dhënat tuaja në formularin e kontaktit më poshtë. Fushat e detyrueshme shënohen me *. Këtu do të gjeni informacione të mëtejshme për mbrojtjen e të dhënave.

Në hartën e mëposhtme do të gjeni vendndodhjen e zyrës sonë dhe vendndodhjen e partnerit tonë logjistik, Fondacionit TRANSfair.
Vendndodhja e Fondacionit është gjithashtu vendndodhja e marrjes së mallrave të porositura nëse keni zgjedhur këtë mundësi dërgese.

Zyra e vendndodhjes HMT Group GmbH

Partneri i logjistikës së vendndodhjes Fondacioni Transfair