detajet e produktit

pjatë | katrore

Ab: CHF 12.50

detajet e artikullit
pjatë | katror | 18*18cm & 24*24cm
Materiali: gjethe palme
Origjina: India
Ngjyra: e grimcuar natyralisht, ngjyra e pllakave mund të ndryshojë pak pasi është një produkt natyral
Importi: HMT Group GmbH

Pllakat e gjetheve të palmës janë të disponueshme në dy madhësi të ndryshme dhe mund të dorëzohen menjëherë.
Zgjidhni madhësinë dhe sasinë e duhur më sipër.
Produktet janë të paketuara në grupe prej 25.
Koha e dorëzimit është 1-2 ditë pune.

Në Indi, gjethja e palmës Areca e shtrirë në tokë shtypet në një pjatë të disponueshme të biodegradueshme në një mënyrë miqësore me mjedisin.
Më shumë informacion rreth procesit të prodhimit mund të gjeni këtu .
Meqenëse është një produkt 100% natyral, çdo produkt është unik nga natyra.

Kthehu në dyqan

SKU: 509RPT Category: Tag:

Produktet e gjetheve të palmës janë:

 • FEST PËR MIKROVALË
  Ushqimi mund të ngrohet në temperaturë normale të ushqimit.
 • FURRA E PËRSHTATSHME
  Ushqimi mund të shërbehet në maksimum. 220 gradë për 45 minuta në furrë.
 • USHQIMI I SIGURT
  Testi i migrimit i Shërbimeve të Testimit të Cilësisë Zvicerane SQTS konfirmon: enët tona të tryezës janë të përshtatshme për ushqim.
 • JO PARAVARESH NE PENALARESH
  Vetëm në pjatalarëse nuk kishin vend enët tona.

Ne i mbajmë rrugët e procesit të shkurtra dhe të dobëta .
Kjo çon në një ofertë demonstrimisht të qëndrueshme ekologjikisht. Nuk ka ndërmjetës dhe zinxhiri i prodhimit dhe furnizimit korrespondon me ndërgjegjësimin tonë mjedisor, për të cilin ne qëndrojmë.
Produktet janë porositur nga Fondacioni Transfair në Thun, një organizatë e cila nga njëra anë ndihmon personat me aftësi të kufizuara të integrohen në punë dhe nga ana tjetër demonstron një ndërgjegjësim të qëndrueshëm ekologjik.