detajet e produktit

guaskë | ovale e madhe

Ab: CHF 19.50

detajet e artikullit
guaskë | ovale e madhe | 42*28 cm
Materiali: gjethe palme
Origjina: India
Ngjyra: e grimcuar në mënyrë natyrale, ngjyra e guaskave mund të ndryshojë pak pasi është një produkt natyral
Importi: HMT Group GmbH

Produktet janë të paketuara në grupe prej 25.
Koha e dorëzimit është 1-2 ditë pune.

Në Indi, gjethja e palmës Areca e shtrirë në tokë shtypet në një tas të disponueshëm të biodegradueshëm në një mënyrë miqësore me mjedisin.
Më shumë informacion rreth procesit të prodhimit mund të gjeni këtu .
Meqenëse është një produkt 100% natyral, çdo produkt është unik nga natyra.

Kthehu në dyqan

SKU: 5077 Category: Tags: , , , , ,

Produktet e gjetheve të palmës janë:

 • FEST PËR MIKROVALË
  Ushqimi mund të ngrohet në temperaturë normale të ushqimit.
 • FURRA E PËRSHTATSHME
  Ushqimi mund të shërbehet në maksimum. 220 gradë për 45 minuta në furrë.
 • USHQIMI I SIGURT
  Testi i migrimit i Shërbimeve të Testimit të Cilësisë Zvicerane SQTS konfirmon: enët tona të tryezës janë të përshtatshme për ushqim.
 • JO PARAVARESH NE PENALARESH
  Vetëm në pjatalarëse nuk kishin vend enët tona.

Ne i mbajmë rrugët e procesit të shkurtra dhe të dobëta .
Kjo çon në një ofertë demonstrimisht të qëndrueshme ekologjikisht. Nuk ka ndërmjetës dhe zinxhiri i prodhimit dhe furnizimit korrespondon me ndërgjegjësimin tonë mjedisor, për të cilin ne qëndrojmë.
Produktet janë porositur nga Fondacioni Transfair në Thun, një organizatë e cila nga njëra anë ndihmon personat me aftësi të kufizuara të integrohen në punë dhe nga ana tjetër demonstron një ndërgjegjësim të qëndrueshëm ekologjik.